25 maj 2009

Sossarna förskönar sina toppnamn

Stefan Mårtensson gjorde mig uppmärksam på att socialdemokraterna har ägnat sig en hel del åt retuschering av Marita Ulvskogs och Mona Sahlins fejor i sina valaffischer som de har ställt ut vid vägarna. Jag hade dittills hållit mig på ett hälsosamt avstånd från plakaten, men nyfikenheten fick mig att smyga fram och titta på nära håll, och jag säger bara: yikes!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Mona ser onekligen snällare och trevligare ut än hon brukar, men jag ser ingenting som motiverar ens ett halvt "yikes". Dolda rynkor, dolda pigmentfläckar och äppelkinder? Det fixar man med smink och rätt belysning. Och visst, de kan ha lagt till lite digitalt smink, men knappast mer än brukligt för en reklambild.

Barbie-liknelsen i det andra inlägget känns helt bakvänd. Om något ser de ut att ha lagt på sig några kilo på affischen.

Jimmy sa...

Du anklagar MP för "osaklig smutskastning" när ni debatterar. Dom råkar ha en åsikt men du respekterar den helt enkelt inte. När ens egna argument tryter så kallar man det för att dom andra smutskastar. Bekvämt, eller hur? Träna på din sakframställan i stället så slipper du känna dig överkörd. Sedan reta sig på att Sossarnas toppnamn retuscheras på valaffisher är ju bara patetiskt. Om så är fallet så menar du att inga andra politiker gör detta?
Du har ju inte ens samma bilder för att konfirmera det du påstår.
Det patetiska är ju inte om det retuscheras eller ej utan att du retar dig på en sak som inte har med något politiskt att göra överhududtaget, för att sedan gå till utseendeangrepp. Jag skulle ju själv kunna ödsla tid på att kommentera ditt utseende men sänker mig inte till den nivån, och det stör mig inte lika mycket som din dåliga attityd och ditt vommerande i denna blogg.
Tycker ändå att det är lysande att bloggen finns så folk får se vilken inställning och attityd ni borgare står för.

Björn Brändewall sa...

För läsare som blir förvirrade av kommentaren ovan kan jag förklara att Jimmy antagligen syftar på det här inlägget där MP omnämns. Men som jag skriver, att liberalerna och de konservativa är två helt olika grupper i europaparlamentet är ingen åsikt, det är fakta. Därav osaklig smutskastning från MP. Läs om, läs rätt.

Jimmy, du läser in betydligt mer i inlägget ovan än det jag skrivit. Jag har inte gjort någon kommentar om fruarna Ulvskogs eller Sahlins utseenden. Däremot tycker jag att försköningen av dem var rätt taffligt gjord, därav "yikes".

Har du några fler fördomar om borgare som du vill projicera på mig?