10 september 2006

Förkylt

Ont i halsen vill man inte ha den sista veckan innan valet, särskilt inte när man är inbokad på skoldebatter nästan varje dag. Och nu undrar jag om jag inte är lite febrig också...

Järnspikar. Här har jag gått och varit kärnfrisk i snart ett år (väldigt ovanligt för mig), och så kunde inte immunförsvaret räcka en endaste vecka till!

3 kommentarer:

Peterman sa...

Förlåt! *svettdroppe* -_-

Nu är jag så fräck att jag dubbelkommenterar: jag har själv haft halvseriösa funderingar på att sjunga i kör, fast jag är egentligen bara intresserad av sångträningen det skulle ge, inte av att uppträda. Hur som helst är det en smula komiskt att du går med i studentkören när det är jag som är studenten av oss två. ^_^

Björn Brändewall sa...

Håhå, min käre Peterman. Detta är blott en enstaka pusselbit i min mångåriga och omfattande plan att ersätta din existens på denna jord!

Igår tog jag din sångkarriär. Idag har jag tagit din förkylning. Imorgon tar jag din tunnhårighet (vääänta lite nu...). Sedan återstår bara läpparna och minidisc-spelaren. Din familj kommer inte att märka någon skillnad! Bröl!

Peterman sa...

Du kan få köpa min MD-växlare för en femhundring. Den har samlat damm i en garderob de senaste sju åren. Du behöver förstås en bilstereo att koppla den till... och en bil! (Den måste inte sakna dörrpaneler. Men den måste vara grön. Annars förintas hvärrrllden.)

*suck* Jag är värdelös på att sälja saker jag inte behöver längre. Men min inomhus-MD-spelare håller jag fast vid. Den kan jag visa för barnbarnen.

Jag tror för övrigt att det är mitt underbett du är ute efter. Läpparna kommer automatiskt. ^_^