10 juni 2013

Att kunna ändra åsikt är ett tecken på mognad och intelligens. Så har jag alltid tyckt och så kommer jag alltid att tycka. ;)

Minns ni slutet på Stinsen brinner, när Claes Ericssons byråkrat/politiker envist vägrar erkänna att han har ändrat sig i en viktig fråga?

Det är skönt att det inte behöver vara så med alla politiker. Jan Björklund (FP) säger utan omsvep i Expressen-intervju: ”Vi har tänkt om.” Det är klart man ska kunna ändra sig när man lär sig mer.

Björklund stänger även dörren för spekulationerna om att Folkpartiet skulle vilja bilda regering med Socialdemokraterna och Stefan Löfven. Bra!

Därmed inte sagt att Folkpartiet måste stå i Moderaternas skugga. Det finns många skillnader mellan M och FP, där vi har bättre lösningar inte minst för fler i jobb och mänskligare asylpolitik, men så länge Moderaterna har flest röster så är det ju de som får bestämma mest vad som blir regeringens politik. Inget konstigt med det. Men det visar att det spelar roll vilket alliansparti man röstar på 2014!

Inga kommentarer: