23 juni 2011

Dödsfällor utanför skolan

Idag är en sån där dag då man är lite extra förbannad, för att en del saker som görs är så idiotiska och totalt onödiga.

Någon eller några roar sig med att spänna upp ståltråd över cykelvägar, bland annat mellan Funkaboskolorna, vilket i mitt fall är bakom husknuten. En flicka som cyklade hade "tur" och fick "bara" tråden i bröstet. Några centimeter högre, så hade hon kunnat dö. Är det så vi vill inleda sommarlovet?

Fattar de inte hur farligt det är? Det borde rubriceras som mordförsök!

3 kommentarer:

Anonym sa...

Kan upplysa dig om att av dom som gjorde detta var ingen av dem svensk! Eller förlåt! Definitionen av svensk varierar ju! Rättelse: De hade samtliga av dem endast utländsk härkomst! Och ja jag vet för jag hjälpte polisen att gripa förövarna! Antagligen så satt deras föräldrar helt ointressant hemma & rullade tummarna istället för att anstränga sig för 12000-kroners bonusen ifrån SFI eller bry sig om vad sina barn har för sig om kvällarna! Det är ju lättare att skylla på det svenska& rasistiska & segregerade svenska samhällets fel! Eller!? Hade någon mist huvudet av de uppspända ståltrådarna så hade det ju ytterst varit den i detta landet liberala & ansvarsfria invandringspolitikens fel! Att folk i ditt eget bostadsområde inte vågar sig ut om kvällarna- anser du detta vara Liberalt & en frihet!? Antingen är ni folkpartister verklighetsfrånvända precis vad det gäller massinvandringen & påtvingandet av det mångkulturella (..läses mångkriminella) samhället, eller så är ni hycklare!?

Peterman sa...

@Anonym: Det är ju helt fruktansvärt! Att få halsen avskuren av en ståltråd som spänts upp av invandrare! Om jag någon gång får halsen avskuren av en ståltråd, hoppas jag innerligt att den har spänts upp av rejäla, hederliga svenskar.

Björn Brändewall sa...

Grattis anonym, du har nyss författat den första kommentaren som jag behövt radera. Lyckönskningar om att namngivna människor ska få halsen avskuren accepteras INTE.